Nyheter

Fre 3 apr 2020

Vanliga frågor - Ny app

WebMan 15.6 har fått ytterligare en app
Många webbplatser har en sida med vanliga frågor och svar. Nu finns en ny, smart app i WebMan med ett helt system för det.
Lör 21 mar 2020

Ny webbshop

mtr-shop.jpg
Senaste webb-shoppen för arbetskläder.

Intern webb-shop för kunds räkning. (Kräver inloggning)

Sön 23 feb 2020

Nya Kari Sjöstrand

kari_hav.jpg
Kari Sjöstrands webbplats nu uppgraderad till WebMan 15.4.

Det är en snabbare och mer optimerad webbplats med nya kombinationsmallar, bättre kommentarsfält, nya galleri- och bildfunktioner som alla ger en bättre upplevelse för besökarna. Det blir också enklare för Kari själv att redigera sidorna på köpet. Och så dela alla noter, filer och låtar med spelkompisarna förstås.

Tis 11 feb 2020

Setlists

Appen som genererar låtlistor

Här är en mapp för musiker. Lagra alla noter, ljudfiler, länkar och all annan info om låtarna i din repertoar. Sortera efter groove, tonart, tempo och generera och redigera set-listor för dina gig som du sedan kan ladda ner i wordformat för utskrift. Nu är version 3 här.

Mån 23 dec 2019

Uppdatering Projekt

rusty-car-project.jpg
Nu uppdateras projektmodulen till en app!

Nu har projektmodulen blivit en app. Den har en egen dynamisk meny och sökfunktion, projekt-status och summering, filtreringar och prioriteringar. Det finns fem olika användartyper som var och en har sina roller: kund, medarbetare, projektledare, projektadministratör och övergripade admistratör. Alla har sin egen vy och sina egna möjligheter.

Projektappen innehåller nu dessutom en förbättrad rapportgenerator för snygga och noggranna tidrapporteringar som pdf. Projekt som avslutats arkiveras nu med en automatisk, smart backup, men de är fortfarande fullt sökbara. Det är ett otroligt smidigt och kraftfullt verktyg för den som behöver hålla ordning på många saker som ska göras. Det här är version 5 och snart kommer även det alla väntar på: kostnadskalkylen!