Nyheter

2021-06-12

Damkläder

Maria Lindberg Design uppgraderar till WebMan 18.
Nu uppgraderar Maria Lindberg sin webbplats med senaste versionen av WebMan.
2021-05-10

Katarinas foton

bagge.jpg
WebMan har fått nya kläder! Kolla in Katarina Karlssons underbara foton i den senaste versionen.
WebMan har bl a har fått en "Skugg-generator" och en "Bakgrundsdesigner". De här två nya verktygen i WebMan lyfter den visuella presentationen i två skyhöga steg!
2021-04-28

Den nya femman

en_annan_femma_2.jpg
Ny webbplats med bandet En annan femma
2021-03-28

Karis keramik

knoppar.jpg
Kolla in de här underbara grejerna!
Nu har Kari Sjöstrand fått upp ångan i sin nya keramikugn. Se vad hon gör på kariskeramik.se!
2021-03-18

WebMan 18

webman18.jpg
Pandemin orsakar full rulle på internet!
Det verkar som om alla ska bygga eller se över sina webbsidor nu. 13 nya webbplatser med Webman har kommit ut sedan början av året. Vi går vidare med nya versionen av WebMan (v18). Nu har alla inställningar för mallar fått nytt utseende. Mallarna har nu också mer hjälptexter och är tydligare, vilket gör dem lättare att ställa in och anpassa mer noggrant.
2021-03-11

Gittes nya!

gitte.jpg
Gittes nya webbplats har ett djup som få webbplatser har.
Här finns över 1000 inlägg i bloggen, massor med bildgallerier, ett 80-tal videos och många låtar från hennes CD-skivor, som också finns att köpa i shoppen. Här finns många historier och ett uttömmande innehåll om alla de olika föreställningar och aktiviteter som Gitte Pålsson hittat på. Hon är artist, pedagog, terapeut, författare och musikant. Och så är hon en folk-hjälte också! Bara en sån sak...
2021-01-27

Version 17 klar

Mer funktioner, fler möjligheter till design, säkrare och snabbare.

Nya versionen innebär som vanligt en mängd förbättringar och omstruktureringar för att trimma och optimera systemet. Effektivare stilmallar och en mängd nya designmöjligheter betyder bättre och mer konsekvent utseende. Efterfrågade funktioner som möjligheten att själv installera och välja typsnitt är nu också klara. Hanteringen av video och ljud har förbättrats. Och nu går det även ladda upp många bilder och filer på en gång.

2020-12-03

Nya shoppar

Nu beställer MTR sina arbetskläder genom WebMan Shop

MTR har hand om kollektivtrafik i Stockholm (Tunnelbana och Pendeltåg) och de som arbetar med det beställer nu sina arbetskläder via WebMan. Det är interna shoppar endast för de anställda på MTR.

2020-11-09

Nya shoppen klar!

Efter en lång och intensiv utvecklingsperiod är WebMans nya webb-shop klar.

Med tredje generationens webbshop i WebMan kan du enkelt styra allt från din mobil. Shoppen i WebMan är avancerad och kan innehålla ett stort varulager, en bred kundbas och ett stort antal beställningar. Enkelt att konfigurera, enkelt att administrera och enkelt att shoppa!

2020-08-14

Konstnär och bildpedagog

1_vem_dar_full.jpg
Ny webb med konstnären och pedagogen Annamaria Forsberg.

Här är senaste WebMan-sajten. Det blir mycket bildgallerier.

2020-08-05

Björn Sikehag Design

svartfot1.jpg
En webbplats med nästan bara bilder

Björn Sikehag, estetisk hantverkare, snickare, arkitekt, möbeldesigner och konstnär visar några av sina produktioner. I WebMan förstås!

2020-07-15

Medborgarnas kommission

Medborgarnas coronakommission presenterar sig själva med WebMan

Kommissionen granskar brister i samhällsfunktioner underifrån.

2020-07-12

Nya WebManualen!

Nu finns det information, guider, förklaringar och instruktioner om hur man använder WebMan.

WebMan har funnits sedan 2002 och uppdaterats nästan dagligen sedan dess. Eftersom WebMan är så enkelt att använda har det inte funnits något riktigt behov av en manual. Men med åren har en del mer avancerade saker tillkomit och nu kommer alltså den första versionen av manualen till WebMan.

2020-05-28

WebMan 16.0

webman.jpg
Nytt i version 16 är uppdaterade externa bibliotek och en mängd fixar

WebMan fortsätter utvecklingen. Version 16 innehåller nya versioner av editorerna Tiny MCE och CKeditor samt mediebiblioteket ElFinder. Dessutom som vanligt en massa mindre förbättringar och optimeringar. En manual är på väg också, håll utkik!

2020-04-03

Vanliga frågor - Ny app

WebMan 15.6 har fått ytterligare en app
Många webbplatser har en sida med vanliga frågor och svar. Nu finns en ny, smart app i WebMan med ett helt system för det.
2020-03-21

Ny webbshop

mtr-shop.jpg
Senaste webb-shoppen för arbetskläder.

Intern webb-shop för kunds räkning. (Kräver inloggning)

2020-02-23

Nya Kari Sjöstrand

kari_hav.jpg
Kari Sjöstrands webbplats nu uppgraderad till WebMan 15.4.

Det är en snabbare och mer optimerad webbplats med nya kombinationsmallar, bättre kommentarsfält, nya galleri- och bildfunktioner som alla ger en bättre upplevelse för besökarna. Det blir också enklare för Kari själv att redigera sidorna på köpet. Och så dela alla noter, filer och låtar med spelkompisarna förstås.

2020-02-11

Setlists

Appen som genererar låtlistor

Här är en mapp för musiker. Lagra alla noter, ljudfiler, länkar och all annan info om låtarna i din repertoar. Sortera efter groove, tonart, tempo och generera och redigera set-listor för dina gig som du sedan kan ladda ner i wordformat för utskrift. Nu är version 3 här.

2019-12-23

Uppdatering Projekt

rusty-car-project.jpg
Nu uppdateras projektmodulen till en app!

Nu har projektmodulen blivit en app. Den har en egen dynamisk meny och sökfunktion, projekt-status och summering, filtreringar och prioriteringar. Det finns fem olika användartyper som var och en har sina roller: kund, medarbetare, projektledare, projektadministratör och övergripade admistratör. Alla har sin egen vy och sina egna möjligheter.

Projektappen innehåller nu dessutom en förbättrad rapportgenerator för snygga och noggranna tidrapporteringar som pdf. Projekt som avslutats arkiveras nu med en automatisk, smart backup, men de är fortfarande fullt sökbara. Det är ett otroligt smidigt och kraftfullt verktyg för den som behöver hålla ordning på många saker som ska göras. Det här är version 5 och snart kommer även det alla väntar på: kostnadskalkylen!

2019-11-21

Ny mailhantering

email.jpg
WebMan får stabilare, säkrare och snabbare mail med senaste versionen av PHPMailer

PHPMailer är ett öppet PHP-bibliotek som används av miljontals användare runt om i världen. Och nu är det integrerat även i WebMan där det används för olika formulär och automatiska händelser, som t ex projekt- eller kalenderhändelser.