rusty-car.jpg

WebMan Apps

Appar är fristående delar som integreras i WebMan och de kan lätt installeras/avinstalleras efter behov. Tredje-parts utvecklare kan nu också skapa appar för WebMan. Apparna innehåller en mängd användbara funktioner och finesser och de är intuitiva och lätta att använda. Här är några appar som finns inbyggda i WebMan:

Shop

WebMans shop-app är en fullfjädrad webb-shop med lager, order och allt vad kan kan önska sig av en shop. Fakturor, produktblad, betalningar i flera olika valutor, fraktkostnader, rabatter, avgifter och moms för att nämna några saker.

Projekt

Projekt-appen används för att skapa projekt där projektdeltagarna tilldelas olika roller och uppgifter. Avsatt tid kalkyleras och uppdateras kontinuerligt allt eftersom projekten fortskrider. Resultatet presenteras och dokumenteras i snygga pdf-rapporter. 

Setlistor

Här är en app för musiker. Med den skapas låtlistor utifrån låtarna i repertoaren, olika för alla gig. Ton-art, groove och tempo används för att skapa varierade set-listor. Länkar, ljudfiler, noter mm ingår också. Setlistor och noter laddas ned för utskrift, eller visas direkt i paddan på scen. Lyssna via mp3, spotify, youtube, sound cloud etc.

Kalender/Blog

WebMan kan ha olika kalendrar och bloggar, delade, privata eller globala för alla webbplatser i systemet. En kalender och en blogg har många likheter i WebMan, men de har också unika egenskaper som inte finns i en vanlig kalender eller blogg. Varje enskild händelse i en kalender och varje inlägg i en blogg kan vara privat, publik eller global. Man kan göra automatiska utskick, bjuda in till evenemang, schemalägga påminnelser osv. Biljetter och platser till evenemang kan beställas eller föranmälas. Grupper med gemensamma scheman kan boka lokaler, tvättstuga, bilar eller andra resurser.

Konton

Konton är en app för att hålla koll på ekonomi och budget där man kan bolla med siffror, flytta hit och dit, filtrera och summera. Flera användare samtidigt eller helt privat.

Fler appar...

I WebMan är modulärt uppbyggt, vilket gör att man lätt kan lägga till nya appar. Det finns appar för bildgallerier och molnlagring/delning av filer, appar för utvärderingar, vanliga frågor och bevakningar av olika slag mm.
Kontakta mig för mer info.

🙂