rusty-car.jpg

WebMan Apps

Appar är fristående delar som integreras i WebMan och de kan lätt installeras/avinstalleras efter behov. Tredje-parts utvecklare kan nu också skapa appar för WebMan. Apparna innehåller en mängd användbara funktioner och finesser och de är intuitiva och lätta att använda. Här är några appar som finns inbyggda i WebMan:

Shop

WebMans shop-app är en fullfjädrad webb-shop med lager, order och allt vad kan kan önska sig av en shop. Fakturor, produktblad som pdf, betalningar i flera olika valutor, beräknade fraktkostnader, rabatter, avgifter och moms för att nämna några saker.

Projekt

Projekt-appen används för att skapa projekt där projektdeltagarna tilldelas olika roller och uppgifter. Avsatt tid kalkyleras och uppdateras kontinuerligt allt eftersom projekten fortskrider. Resultatet presenteras sedan med snygga rapporter och dokumenteras i pdf-format. 

Setlistor

Här är en app för musiker. Med den skapas låtlistor utifrån låtarna i repertoiren, olika för alla gig. Ton-art, groove och tempo används enligt en algoritm för att skapa set-listor som sedan kan anpassas och finputsas. Länkar, ljudfiler, noter mm ingår också. Bandmedlemmarna kan ladda ner setlistorna för utskrift och allt annat de behöver, eller visa dem och noterna direkt i paddan på scen, lyssna direkt via mp3, spotify, youtube etc.

Kalender

Kalenderappen är mer än bara en kalender. I WebMan kan en webbplats innehålla flera olika kalendrar, delade, privata eller globala för alla webbplatser i systemet. Och varje enskild händelse i alla kalendrar kan delas på samma sätt. Man kan göra utskick, bjuda in till evenemang, schemalägga påminnelser osv. Ett bestämt antal biljetter eller platser till dessa evenemang kan beställas eller föranmälas av besökarna. Kalendrarna kan även användas som gemensamma scheman för att boka lokal, bil eller andra resurser.

Konton

Konton är en app för att hålla koll på ekonomi och budget där man kan bolla med siffror, flytta hit och dit, filtrera och summera. Flera användare samtidigt eller helt privat.