WebMan 16

WebMan (Rosiro Web Manager) är ett verktyg för att skapa och underhålla dynamiska webbplatser. Det är flexibelt, modulärt och anpassningsbart. Det är snabbt och stabilt, har ett rent gränssnitt och är enkelt att hantera. Helt responsivt också, vilket innebär att du kan sköta alltihop enkelt från en telefon, platta eller dator. Nu är vi uppe i version 16.

Enkelt och kraftfullt

WebMan fokuserar på enkelhet, men utan att tumma på kraft eller säkerhet. Funktioner och egenskaper som du använder ofta är noga designade utan onödiga begränsningar, ofta med stor finess och automatik bakom kulisserna.

Du skapar nya sidor och organiserar dem i en överskådlig trädstruktur och du redigerar innehållet direkt på sidorna (edit in place). Optimera din webbplats för sökmotorer och publicera när du vill.

WebMans utveckling

Rosiro startade WebMan redan 2002 och har sedan dess fortsatt att utveckla och förbättra systemet. Uppgraderingar kommer hela tiden i ett konstant flöde parallellt med den digitala utvecklingen och allmänna önskemål från kunder.

René Fre 13 jul 2018
Hej Rolf! Tack för snygg fungerande sida!
Med vänlig hälsning/René
webman.jpg

Blunda och se

När man skriver eller redigerar texter kan man stänga "ögat" i sidfoten för att göra en förhandsvisning - och tillfälligt dölja opublicerat material och testa sidan som den (be)ter sej för vanliga besökare.

Extranet

Registreringen gör att användare kan få tillgång till personliga erbjudanden, access till arkiv, bilder, dokument eller annat internt material - beställningar, uppdrag, fakturor, historik, en egen sida mm.