Utöka WebMan

Skin

I WebMan finns unika utseendemallar - "Skin" (lite som teman i Wordpress) - för att kontrollera utseende och känsla på webbplatserna. Det är enkelt att skapa nya utseendemallar och anpassa dem så att de passar den grafiska profilen.

Mallar

Alla sidor använder mallar. En mall kan bestå av en layout med text och bild i olika områden och en app eller modul av något slag. Du kan skapa egna appar och moduler och länka in dessa i mallarna.

Appar

Det lätt att utöka WebMan med fristående webb-appar. Det finns appar med alla möjliga funktioner t ex projektplats eller webbshop.

Moduler

Moduler är mindre enheter som med enkla handgrepp kopplas in på valfria sidor via mallarna. En modul kan användas på flera sidor med olika data.

Språk

Det finns ingen begränsning i hur många språk som kan användas i WebMan. Det är lätt att lägga till och ta bort språk. Användare med rätt språkkunskaper kan själva bidra till systemet med sina översättningar genom att få rollen som översättare.

webman.jpg

Användarvänligt

Att hantera en webbplats i WebMan är enkelt, går snabbt och är mycket stabilt. WebMan optimeras och effektiviseras kontinuerligt för att systemet ska bli snabbare och lättare att arbeta med.