Utöka WebMan

Skin

I WebMan finns unika utseendemallar - "Skin" (lite som teman i Wordpress) - för att kontrollera utseende och känsla på webbplatserna. Det är enkelt att skapa nya utseendemallar och anpassa dem så att de passar den grafiska profilen.

Mallar

En mall kan t ex bestå av en layout med text och bild i olika områden och en applikation av något slag. Du kan bygga egna applikationer (moduler) och sedan använda dem i mallar på sidor i hur många webbplatser du vill.

Moduler

Fristående applikationer sparas i moduler som med enkla handgrepp via mallarna kopplas in på valfria sidor på webbplatserna. En modul kan också användas på flera olika sidor med olika data.

Språk

Det finns ingen begränsning i hur många språk som kan användas i WebMan. Det är lätt att lägga till och ta bort språk. Användare med rätt språkkunskaper kan själva bidra till systemet med sina översättningar genom att få rollen som översättare.

webman.jpg

Om WebMan

WebMan optimeras och effektiviseras kontinuerligt för att systemet ska bli snabbare och lättare att arbeta med.

Att hantera en webbplats i WebMan är enkelt, går snabbt och är mycket stabilt. Det finns också möjligheter att återgå till tidigare versioner av redigerade sidor. Stor vikt ligger på att det ska vara användarvänligt och lätt att förstå.