Policy

– What you want is what you get!

Enkelt

Man ska inte behöva vara expert för att få saker att fungera smidigt eller se snygga ut. I WebMan finns hundratals funktioner, men med tydliga och enkla formulär och en mängd små tooltips är de ändå enkla att förstå och hantera. Det ser litet och behändigt ut, men du kan kan ändå utföra det arbete som behövs utan problem.

Säkert

Tillförlitlighet är en av de egenskaper som värdesätts högst. Du sparar tid och pengar och framför allt oro när saker och ting fungerar som de ska på ett säkert sätt. Kompilering, kryptering, transaktioner, spamfilter, obegränsade ångra-funktioner, automatisk backup och annat gör det lugnt och tryggt.

Snabbt

Genom att samla data på en central plats i en självsanerande databas blir det lättare att hålla ordning, att snabbt hitta det som behövs, och att hålla allt uppdaterat och slimmat.

Flexibelt

Det finns många sätt att lösa en uppgift på. Olika situationer kräver olika saker. Mångsidighet i kombination med idérikedom ger den bästa lösningen. Därför innehåller WebMan enkla, moduluppbyggda mallar som är lätta att skapa eller ändra.

Mobilt

I WebMan sköter du hela din webbplats utan problem från en vanlig smartphone.

Hjälp

Skaffa ett supportavtal om 1 tim/månad eller 6 ggr om året, så ingår samarbete med utveckling och underhåll av din webbplats.

webman.jpg

Om WebMan

Sedan 2002 har WebMan skrivits- och organiserats om ett oräkneligt antal gånger. WebMan är nu uppe i version 22.

WebMan är skrivet i objektorienterad Php och använder såväl Rosiros egenutvecklade klasser som väl dokumenterade open-source-bibliotek.

Utveckling pågår ständigt och fokus ligger alltid i första hand på enkelhet och säkerhet.